OŢET AROMAT PENTRU SALATE


250 ml oţet

750 ml apa

2 linguri sare

250 g zahăr

3 linguri miere

condimente: dafin, boabe de piper, boabe de mustar, o crenguta mica de cimbru, boabe de mustar, un ardei iute, seminte de chimen, seminte de mărar, usturoi, coajă de lamiie.

Oţetul, apa, zaharul, sarea si mierea se fierb impreuna 10 min la foc mic. Se adauga apoi condimentele (nu neaparat toate, doar ceea ce va place) si se lasa 3-4 zile sa-si ia aroma. Se strecoara si se pastreaza in sticle etanse.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la OŢET AROMAT PENTRU SALATE

  1. Seismo spune:

    Bre, da’ asta numa’ otel nu e… 3/4 apa…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s