GOGOSARI MURATI DULCI PENTRU UNA


6 kg de gogosari taiati felii

600 g zahar

1 l otet

150 g sare

Piper, foi de dafin, frunze de telina, hrean

Se pun toate intr-un vas si se lasa pina a doua zi. Se aseaza in borcane cu filet si se taorna zeama peste ei.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s