SALATĂ BULGĂREASCA (DE IARNĂ) PENTRU BOGDĂ


Rosii – 1kg

Gogonele- 1kg

Castraveti – 1kg

Gogosari – 1kg

Ardei gras galben – 1kg

Varza – 2kg

Morcov – 1kg

Mere  – 1kg

Ceapa – 1kg

Hrean – 1/2 kg

Telina – doua buc si citeva frunze tocate

Conopida – doua bucati mari

Usturoi – o capatina

Boabe de mustar – 200g

Piper

Marar

Sare dupa gust

Otet cam 1litru

Miere dupa gust (dar macar un borcan de 700ml)

Se toaca rosiile, ardeii, gogosarii, ceapa si varza, celelalte se dau pe razatoare. Se amesteca toate intr-un vas mare, se pun sarea, mierea,  otetul, boabele de mustar si de piper. Se lasa peste noapte sa-si lase zeama si apoi se pune in borcane  cu filet. Cind se serveste se poate pune si ulei.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la SALATĂ BULGĂREASCA (DE IARNĂ) PENTRU BOGDĂ

  1. Seismo spune:

    Buna. Confirm😉

  2. ion aura spune:

    cred ca e buna, sigur o voi incerca si eu !

  3. zaku spune:

    si mie mi se pare buna. tu poti adapta cantitatile in functie de cum iti place. eu de exemplu, nu pun ardei, pun doar gogosar. sa-mi spui cum ti-a iesit daca o faci🙂

    iti recomand si sarmalele murate, sunt foarte bune. de fapt e vorba tot despre un fel de salata. ai reteta aici https://zakuskareasa.wordpress.com/2010/07/04/sarmale-murate/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s