PIFTIE DE GAINA PENTRU VADUVA NEAGRA


o gaina, dar nu batrina

doua cepe

o tavita de pipote

4 morcovi

un pliculet gelatina alimentara

gogosari murati

doua oua fierte

sare, piper, citeva fire de patrunjel

Gaina, pipotele, ceapa,  morcovii, sarea si piperul se pun in 3 litri de apa si se fierb bine. Se strecoara zeama si ca se sa limpezeasca se bate un albus care se pune in ea, apoi se strecoara si se adauga gelatina (care in prealabil s-a dizolvat in apa). Se desface carnea de pe oase si se taie pipotele in jumatate.  Se aseaza pe fundul unor castronele modele facute din ou fiert, morcov, gogosari, frunze de patrunjel. Se pun carnea si pipotele si se toarna zeama. Se da la rece. Pentru servire, se scufunda castronul citeva secunde in apa fierbinte si se rastoarna pe o farfurie, astfel incit modelul colorat sa fie deasupra. Se poate pudra cu boia iute sau dulce . Cine vrea  poate pune in zeama si usturoi, lamiie sau smintina.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la PIFTIE DE GAINA PENTRU VADUVA NEAGRA

  1. teoctist spune:

    mey da pt adminu lu istrate nimic?

    • zakuskareasa spune:

      ma mai gindesc… niste supa de cuiburi de rindunica, poate…sau niste fetusi de rata in coaja lor (scirbos de-a dreptul😦 )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s