DROB DE PUI PENTRU VALYSOR :55:


1 kg ficat de pui

o,5kg  piept de pui

3 cepe rosii mari

1 ardei gras rosu copt

pantrunjel verde

3 catei de usturoi

3 oua crude

3 oua fierte

o lingurita de mustar

ulei, sare, piper, chimen, susan

citeva foi de placinta

Pieptul de pui se taie cubulete cit mai mici si se caleste 10 min impreuna cu ficatul, condimentate cu sare si piper. Se dau prin masina de tocat cu sita mare. Ceapa se caleste si ea. Se pun peste tocatura patrunjelul, ceapa, usturoiul zdrobit, mustarul si 3 oua crude. Se amesteca bine, se condimenteza daca mai e cazul. Intr-o tava se pune ulei, se aseaza citeva foi de placinta cu ulei intre ele, peste care se pune jumatate din compozitie. Peste ea se pun frumos fisii de ardei copt si jumatati de ou fiert, apoi se toarna si cealalta jumatate de compozitie. Se acopera cu alte doua-trei foi de placinta, care se ung cu ou si se presara cu chimen si susan. Se da la cuptorul mediu incins pt 20 de min.

Vara se pot folosi ceapa verde si usturoi verde. Cui ii place poate pune si ardei iute in compozitie.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s