FRIPTURA DE MIEL


Se spala pulpa de miel, se inteapa cu cutitul, in intepaturi se introduce cite un catel de usturoi, se stropeste cu zeama de lamaie, se pun sare si piper si se pune in tava unsa cu putin ulei de masline. Se taie o ceapa rondele si se pune peste carne. Se acopera si se da la cuptor la foc mediu cam o ora si jumatate. Intre timp, cam la 20 de minute se intoarce si se mai stropeste carnea cu sosul din tava.  Dupa o ora si jumatate se scoate capacul, se adauga vin alb si 3 catei de usturoi zdrobiti  si se mai lasa cam 15 min, sa se rumeneasca.


Va doresc Paste fericit, cu bucurii, alaturi de cei pe care ii doriti linga voi.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s