FRIGĂNELE


Necesar:

o franzela feliata

1 l lapte rece

4 linguri de zahar

4 oua

sare, zahar vanilat


In lapte se pun cele 4 linguri de zahar, zaharul vanilat si un praf de sare. Feliile de franzela se inmoaie in acest lapte si se dau prin oul batut, apoi se prajesc in ulei, in tigaie. Pentru servire se pudreaza cu zahar sau se pune putina dulceata pe ele.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s