MURATURI – SARMALE MURATE


se desfac foile de pe doua-trei verze si se lasa in saramura citeva zile.
cind s-au inmuiat cit sa poata fi rulate usor, se face un amestec din varza rosie tocata, varza alba, citeva mere, telina, hrean si morcov date pe razatoare, ardei capia copt si facut fisii, ceapa si citeva rosii. peste amestec se presara praf de ardei iute, sare, piper, frunze si seminte de marar, coaja de lamiie. cu acest amestec se fac sarmale, care se pun in borcan. printre ele se pun frunze de telina si boabe de mustar. se face o saramura, din o lingura de sare, doua linguri de zahar (sau miere) 200 ml otet si 800 ml apa, care se toarna rece peste sarmale. se  lasa la acrit.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s