GOGOSELE PENTRU TEO


150 ml apa

4 linguri de zahar

50 ml ulei

150 g faina

2 oua

sare, zahar vanilat, scortisoara, coaja de lamiie


se pun la fiert apa, zaharul, uleiul, sarea si zaharul vanilat. dupa ce a dat in clocot, se ia de pe foc si se rastoarna brusc faina  amestecind bine. se lasa sa se raceasca 15 min, apoi se pun ouale amestecind pina la omogenizare.  se ia compozitie cu lingurita si se prajeste in uleiul bine incins. se scot pe hirtie absorbanta si se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu scortisoara sau cu zahar vanilat. cine are rabdare, le poate umple cu spritul cu orice fel de crema, sau le poate glazura cu ciocolata.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s