TUICA FIARTA


tuica 0,5 L

o jumatate de baton de scortisoara

un virf de cutit de piper

o capsula de cardamon

doua cuisoare

miere dupa gust

Tuica si condimentele se pun intr-un ibric de jena, la foc mic. Se acopera si se lasa sa dea in clocot. Grija mare, sa nu va ia foc vaporii de alcool. Se stinge focul si abia apoi se ia capacul. Se adauga mierea si se amesteca pina se topeste.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la TUICA FIARTA

  1. teoctist spune:

    Asta e pentru MD! El e cu citiricile astea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s