DROB DE MIEL


Va trebuie maruntaie de miel  ceapa verde, cam cit un buchet pe care sa-l tineti in ambele miini, usturoi tot verde, cam un sfert cit ceapa, patrunjel verde si marar verde dupa gust, sare, piper, 3 oua fierte tari si 4 oua crude.
Maruntaiele se fierb, cam o jumatate de ora, se lasa la racit si apoi se toaca marunt (eu le dau pe robot, dar nu le fac pasta, las sa se vada si bucati). Se toaca verdeata marunt, se pune peste maruntaie, se pun sare, piper si ouale crude si se amesteca bine. Ar trebui sa aveti si praporul, in care se inveleste drobul. Daca nu aveti, merge si fara. Se unge o tava potrivita, se presara putin pesmet si se toarna compozitia. In ea se infig ouale fierte taiate jumatati. Se da la cuptor pina se rumeneste frumos. Asta e tot, se face rapid.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s