Friptura de miel pentru Martinuq


Eu friptura o fac simplu. Pulpa de miel bine spalata, o pun intreaga intr-o tava care are si capac, o condimentez cu sare si piper, presar citiva catei de usturoi pe ea si o bag la cuptor, la foc mediu, o ora si jumatate. Ma mai uit din cind in cind la ea si o intorc. Apoi ii adaug niste vin alb si o mai las o jumatate de ora, fara capac, ca sa se rumeneasca. Atentie sa nu se evapore sosul, ca o ardeti!!!

Am si o alta varianta, cu carnea facuta bucati, pe care o fac in vas de Jena cu capac, la care pun sare, piper, usturoi, zeama de lamiie si o ceapa tocata marunt. Tot asa, data la cuptor o ora si jumatate.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Friptura de miel pentru Martinuq

  1. teoctist spune:

    Da de ce numai pt MD?? Ce? Crezi ca io nu vreau?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s