Dulceata de ardei iute


E nevoie de un kilogram de ardei cit mai iute. Se curata doar de cozi, se rup bucati si se pun in blender cu o lingura rasa de sare (sau dupa gust) si ceva apa. Se maruntesc bine, si se pun la fiert cu 600g zahar, pina cind se leaga ca o dulceata. Dupa ce se raceste se pune otet dupa gust.

Se foloseste pe fripturi, tocaturi, brinza, sau chiar cartofi. De asemenea, eu pun cite o jumatate de lingurita la unele ciorbe sau tocanite. E foarte buna si in unele salate, cum ar fi salata de ceapa, varza sau andive.

Acest articol a fost publicat în distractie in bucatarie și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s